Voordelen van luchtverwarming

Een luchtverwarmingsinstallatie wordt steeds gecombineerd met een ventilatiesysteem. Degelijke ventilatie is namelijk bij wet verplicht als u gaat bouwen of verbouwen. Beide voordelen lijsten we hieronder graag voor u op:

  • Luchtverwarming is een snel systeem. U bereikt de gewenste temperatuur veel sneller dan met traditionele verwarmingssystemen zoals radiatoren of vloerverwarming.
  • Het is een esthetisch verantwoord systeem voor woning, kantoor of bedrijfsruimte. Er moeten geen radiatoren worden geplaatst. In plaats daarvan wordt gewerkt met elegante roosters in de muur, vloer of plafond. Dit alles zorgt voor een gevoel van eenheid en een smaakvolle integratie.
  • De ventilatie wordt altijd gegarandeerd, ook als er geen warmte- of koelingsvraag is.
  • Het nieuwste systeem geeft u de mogelijkheid om elke kamer apart te gaan instellen met een
    handige touchscreen thermostaat.
  • Luchtverwarming en ventilatie worden gecombineerd in hetzelfde kanaalsysteem. Kiest u voor vloerverwarming als u gaat bouwen of verbouwen, dan dient een ventilatiesysteem apart geïnstalleerd te worden.
  • Luchtverwarming met ventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat: de lucht wordt voortdurend ververst en gefilterd, waardoor ongewenste stofdeeltjes  of vuil tegengehouden wordt.
  • Het systeem kan gemakkelijk worden uitgebreid met een koeling of warmtepomp, waardoor het functioneert als een airconditioning of een extra optie om nog economischer te verwarmen.
Bekijk onze realisaties

Luchtverwarming helpt tegen stofallergieën

Gezond én efficiënt verwarmen
Wanneer u aan bouwen of grondig verbouwen denkt, privé of voor uw zaak, loont het de moeite om een luchtverwarmingssysteem te overwegen. Een luchtverwarming biedt verschillende voordelen, niet in het minst het feit dat dit systeem, gecombineerd met een ventilatiesysteem, zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit in uw woning of zaak. Uiterst belangrijk voor u, uw gezinsleden, uw medewerkers of uw klanten die aan allergieën lijden of gevoelige luchtwegen hebben.

Wist u dat … luchtverwarming helpt tegen uw stofallergie?
Een luchtverwarming met een geïntegreerd ventilatiesysteem zorgt niet alleen voor een adequate verwarming van uw woning, maar ook voor zuivere lucht. Een simpel onderhoud van het systeem en vervanging van de filters zorgt ervoor dat u efficiënt blijft verwarmen en de kwaliteit van de lucht verzekerd is.

De Puydt is een verdeler en installateur van luchtverwarming met 30 jaar ervaring. Het familiebedrijf De Puydt werkt enkel met vaste merken. Door de jarenlange ervaring in installatie en onderhoud van deze toestellen en systemen, is De Puydt overtuigd van de kwaliteit. Onze vakmannen kennen de toestellen en systemen die we bij u thuis installeren door en door.

Bij De Puydt bent u ook aan het juiste adres voor uw (jaarlijks- of 2x per jaar) onderhoud van uw luchtverwarmingsketel. De vakmannen van De Puydt bieden u uitmuntende service: zij kennen uw installatie en kunnen deze dan ook perfect onderhouden.

Wist u dat … ook bedrijfsruimtes gebaat zijn bij luchtverwarming met een efficiënt ventilatiesysteem?
Ook wanneer u luchtverwarming met een ventilatiesysteem integreert in uw kleine of grotere bedrijfsruimte(s) geniet u van deze voordelen. In werkplaatsen, toonzalen en kantoren zullen uw medewerkers kunnen werken in goed verwarmde en gezond gefilterde werkruimtes. Zeker waar meerdere mensen in één ruimte samenwerken, is het een extra voordeel dat ziekmakende bacteriën zich niet verspreiden. Baat u een café, restaurant, feestzaal of hotel uit, ook hier kan De Puydt een optimaal binnenklimaat creëren voor uw medewerkers, gasten en bezoekers. De Puydt heeft reeds verschillende projecten gerealiseerd. Vraag naar referenties!

Luchtverwarming: een efficiënte én gezonde manier van verwarmen
Gaat u bouwen of staat u voor een grondige verbouwing? Bent u op zoek naar een efficiënte manier van verwarmen in uw woning of bedrijfsruimte(s)? Heeft u, uw familie of uw medewerkers last van een stofallergie of gevoelige luchtwegen? Overweeg dan zeker een luchtverwarmingssysteem. Bekijk samen met De Puydt de voordelen van dit systeem en de mogelijkheden om dit te integreren in uw (toekomstige) woning of bedrijfsruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Familiebedrijf De Puydt staat ter uwer beschikking!