De Puydt Luchtverwarming

De firma De Puydt is een bedrijf dat al 30 jaar bestaat. Freddy De Puydt is de oprichter van de firma, Freddy’s broer Eddy en zonen Koen en Bart stapten later aan boord. De vrouw van Freddy staat in voor de administratie, en zo is De Puydt Luchtverwarming een écht familiebedrijf afkomstig van Evergem bij Gent. We concentreren ons vooral op klanten in Oost- en West-Vlaanderen.

Installatie en onderhoud van luchtverwarming

We zijn gespecialiseerd in luchtverwarming. Enerzijds staan we in voor het plaatsen of vervangen van luchtverwarmingsketels. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor het onderhoud van bestaande luchtverwarmingsketels.

luchtverwarming evergem, luchtverwarming gent

Onze klanten zijn voornamelijk mensen die een bouwproject plannen, zoals een nieuwbouw of grote verbouwingen, alsook kleine industrie zoals magazijnen, feestzalen, café’s, kantoren, toonzalen, werkplaatsen, zwembaden en wellnesscentra. Dit komt omdat luchtverwarming uitermate geschikt is voor het verwarmen of koelen van grote ruimtes.

Luchtverwarming en ventilatie

Onze troef is dat wij verwarming en ventilatie in één systeem bieden. Door die combinatie zijn de kosten ook aanzienlijk lager. Eventueel zijn er tal van uitbreidingen mogelijk, zoals een luchtbevochtiging, een koeling, een warmtepomp of een elektrostatische filter. Neem contact op voor een gedetailleerde beschrijving van onze diensten. We werken met Brink als leverancier voor gasinstallaties, voor stookolieinstallaties werken we met Multicalor.

Wilt u een nieuwe installatie plaatsen, een onderhoud inplannen, een vraag stellen of gewoon een kijkje nemen op de website van De Puydt? Kijk gerust eens rond en wie weet, misschien mogen wij binnenkort ook u verwelkomen.

Wat zijn de voordelen van luchtverwarming?